wis kejeron….

tak ranggeh ora tekan
banjur kepiye anggonku arep mbuang?

wis kesuwen
tak kerok ora ilang
kelet ngoyot ngethel

wis kebacut

tresna iki wisa
tanpa tamba
ora marakake mati
amung agawe
mati
rasa

lan iku luwih nyiksa….

Advertisements

4 thoughts on “wis kejeron….

jangan sungkan kalau mau komen :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s